IO De Kelle

Het West-Vlaamse woord “Kelle” is een achtergebleven meertje op het strand bij laag water. Omdat een “Kelle” warm en veilig is, is het een fijne plek om samen met je kind te spelen.

In de “Kelle” kan je samen met je (klein)kindje van 0 tot 4 jaar gezellig komen spelen terwijl je andere mama’s, papa’s of grootouders kan leren kennen. We organiseren ook regelmatig activiteiten waaraan je samen met je kindje en met andere ouders kan deelnemen.

De “Kelle” werkt ook samen met de bibliotheek. Zo kan je gerust een boek ontlenen om dan op ons terras of in de ontmoetingsruimte te lezen terwijl je kindje naar hartenlust speelt.

Is spelen de favoriete bezigheid van jouw kinderen? Bezoek dan zeker ook onze spelotheek Speelduyne (bibliotheek—uitleenleenpost Poseidon) en neem een kijkje in ons aanbod. Lidkaarten aan normaal tarief (€8 per jaar) zijn te verkrijgen via de bibliotheek en lidkaarten aan sociaal tarief (€3) via de sociale dienst van het OCMW

Voor ouders van grotere kinderen en jongeren (5 tot 18 jaar) organiseert de “Kelle” ook een aanbod in samenwerking met verschillende partners. Zo vindt er om de twee maanden een oudercafé plaats en worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan je samen met je kind of tiener kan deelnemen. Het aanbod vind je op onze website www.kelle.be. Inschrijven kan zowel telefonisch, via e-mail of via de website.

Heb je als (groot)ouder vragen over opvang, onderwijs, vrije tijd, opvoeding of iets helemaal anders? Kom dan gerust langs op woensdagochtend , wij zoeken samen met jou naar een antwoord!

 

I.O. de Kelle

Raadhuisstraat 2, 8420 De Haan (Wenduine)

050 43 51 34

www.kelle.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

ONTMOETINGSRUIMTE :

Woensdag : 13u30 tot 17u30

Donderdag : 8u30 tot 12u00

 

INFORMATIEMOMENT :

Woensdag : 8u30 tot 12u00

 

SPELOTHEEK    

(Bibliotheek uitleenpost Poseidon)

Dinsdag : 16.00 – 18.00 uur

Woensdag : 15u00 tot 18u00

Donderdag : 10u00 tot 12u00

Zaterdag : 10u00 tot 12u00

 

Informatie– en ontmoetingsruimte de “Kelle” is een initiatief van het OCMW De Haan en wordt mogelijk gemaakt met middelen van de Provincie West-Vlaanderen en de Nationale Loterij.